web analytics

Böcker

Besatt av Akvarell

Besatt av akvarell

Besatt av Akvarell är en inspiration för dig som vill måla akvarell. Författaren Stefan Gadnell, erfaren bildlärare och konstnär från Sverige, bjuder generöst på egna målningar blandat med bilder av utvalda konstnärer från hela världen, allt för att inspirera dig i ditt målande.
Detta är ingen teknisk bok om papperskvalitéer och ­exklusiva penslar, här hittar du istället tips och tankar för komma igång med målandet, på ett konstnärligt såväl som personligt plan. Boken innehåller övningar som skyndar på din utveckling. I bokens senare del får du följa en ­demonstration från skiss och planering till färdig målning.

Besatt av Akvarell, en smått filosofisk bok om akvarellmålning.

Finns nu även på engelska, du hittar den på amazon.com

Köp den här för bästa pris!

Hej! Ville bara skriva en rad och säga TACK – från djupet av mitt akvarellbesatta hjärta – för din fantastiska bok som efter en lååång väntan damp ned i brevlådan igår. Jag har så många böcker om akvarell men det här var den första som talade till mig på ett helt annat plan. Så fylld av inspiration och så lustskapande. Det var bara det!
 
Och just det, den fick mig att skratta också! Gillar din humor. Alla andra böcker är så allvarsamma och prestationsångestframkallande.
 
Hälsningar en frälst.

 

Fem Nedfrysta Pekineser

Samuel Hansson är en ung man som arbetar med kryonik, en vetenskap som syftar till att bevara människors liv genom att frysa in dem. Han drömmer om att skapa en bättre och rättvisare värld, men han har märkt att det inte alltid är så enkelt. Det blir ofta fel. Det visar sig vara mycket svårt att leka Gud, att besluta vem som ska leva och vem som ska dö.
Samuel möjligheter att ändra historien gör att gangsters, till och med CIA, är ute efter honom. Vid ett tillfälle försöker en AI-programmerare ha ihjäl honom med hjälp av sina appar.

”Fem Nedfrysta Pekineser” är en tankeväckande bok som utforskar människans roll som självutnämnd härskare över planeten och konsekvenserna av detta dominanta förhållningssätt. Genom att dra med sig alla andra arter på sin väg, har människan orsakat en alltmer eskalerande kollaps som hotar ekosystemet och vår egen existens.

Finns även som ljudbok på Storytel, Nextory, Bookbeat och andra ljudbokstjänster.

Rysligt spännande, kul och undehållande, missa inte den.

Här är pressreleasen på NyaBöcker!

Köp den på förlaget för bästa pris!

Bok intressant! Välskriven med smarta vridningar av fakta och fantasi. Triggar igång medvetandet kring tekniska möjligheter eller omöjligheter och skapar ett behov av ställningstagande och värdering av en framtida världsordning. Läs den!

Tidsklippan

När Sarah Winston söker kontakt med eremiten, en sektledare som misstänks för att förlett över femtio personer i döden, upptäcker hon att händelsen sträcker sig flera tusen år tillbaka i tiden. Det visar sig att den lille mannen har ett förflutet som vida överskrider vad som anses vara möjligt. Hans berättelse trollbinder Sarah och får hennes världsbild att rämna. Hon vill veta mer och han förklarar sig villig att berätta, men på ett villkor. Hon måste hjälpa honom att fly från anstalten där han hålls fången och föra honom tillbaka till sin grupp. Tidsklippan är inte bara en resa i tid och rum, den utforskar också mänsklighetens möjligheter och tillkortakommanden.

Finns även som e-bok på Storytel, Nextory, Bookbeat och andra ljudbokstjänster.

Drakberget, Tom Rustnings Äventyr

Drakens grotta har rasat samman och den stora skatten är begravd för evigt. Det enda draken har kvar är en förtrollad riddarrustning som inte begriper någonting. Tillsammans ger sig iväg för att rädda fängslade prinsessor, men världen förändras under deras vandring och de blir attackerade av varelser som draken trott varit utdöda sedan länge. Var kommer de ifrån, vad hände egentligen när drakens grotta kollapsade? Fanns där något mer än guld och ädelstenar? Har det något att göra med den enorma gestalten som verkar följa efter dem? Fiendearmén växer för var dag, kriget blir ofrånkomligt. Skall verkligen våra vänner förena alla styrkor och besegra den odödlige Mephistor, underjordens härskare?

Finns även som e-bok på Storytel, Nextory, Bookbeat och andra ljudbokstjänster.

five-stars
Jag läste din bok Drakberget förra helgen. Spännande och fin. Hoppas verkligen den blir film någon gång!
Hälsningar
Åsa