Böcker

Besatt av Akvarell

Besatt av akvarell

Besatt av Akvarell är en inspiration för dig som vill måla akvarell. Författaren Stefan Gadnell, erfaren bildlärare och konstnär från Sverige, bjuder generöst på egna målningar blandat med bilder av utvalda konstnärer från hela världen, allt för att inspirera dig i ditt målande.
Detta är ingen teknisk bok om papperskvalitéer och ­exklusiva penslar, här hittar du istället tips och tankar för komma igång med målandet, på ett konstnärligt såväl som personligt plan. Boken innehåller övningar som skyndar på din utveckling. I bokens senare del får du följa en ­demonstration från skiss och planering till färdig målning.

Besatt av Akvarell, en smått filosofisk bok om akvarellmålning.

Köp den på förlaget för bästa pris!

Hej! Ville bara skriva en rad och säga TACK – från djupet av mitt akvarellbesatta hjärta – för din fantastiska bok som efter en lååång väntan damp ned i brevlådan igår. Jag har så många böcker om akvarell men det här var den första som talade till mig på ett helt annat plan. Så fylld av inspiration och så lustskapande. Det var bara det!
 
Och just det, den fick mig att skratta också! Gillar din humor. Alla andra böcker är så allvarsamma och prestationsångestframkallande.
 
Hälsningar en frälst.

 

Fem Nedfrysta Pekineser

Fem Nedfrysta Pekineser handlar om att det är helt omöjligt att resa i tiden, det finns nämligen inga resmål. Men bokens huvudperson, Samuel, kommer på ett annat sätt, ett alternativt sätt. Han försöker då ställa saker tillrätta, men det blir alltför ofta fel. Det är svårt att leka Gud. Boken har många trådar, snabba kast, lite knäpp ibland, rolig förstås och dessutom mycket spännande. 

Detta kommer att bli en storsäljare! Missa inte den!
Kommer under hösten 2022.


 Tidsklippan

Tidsklippan

När Sarah Winston söker kontakt med eremiten, en sektledare som misstänks för att förlett över femtio personer i döden, upptäcker hon att händelsen sträcker sig flera tusen år tillbaka i tiden. Det visar sig att den lille mannen har ett förflutet som vida överskrider vad som anses vara möjligt. Hans berättelse trollbinder Sarah och får hennes världsbild att rämna. Hon vill veta mer och han förklarar sig villig att berätta, men på ett villkor. Hon måste hjälpa honom att fly från anstalten där han hålls fången och föra honom tillbaka till sin grupp. Tidsklippan är inte bara en resa i tid och rum, den utforskar också mänsklighetens möjligheter och tillkortakommanden.

Köp den på förlaget för bästa pris!


Drakberget, Tom Rustnings Äventyr

Drakens grotta har rasat samman och den stora skatten är begravd för evigt. Det enda draken har kvar är en förtrollad riddarrustning som inte begriper någonting. Tillsammans ger sig iväg för att rädda fängslade prinsessor, men världen förändras under deras vandring och de blir attackerade av varelser som draken trott varit utdöda sedan länge. Var kommer de ifrån, vad hände egentligen när drakens grotta kollapsade? Fanns där något mer än guld och ädelstenar? Har det något att göra med den enorma gestalten som verkar följa efter dem? Fiendearmén växer för var dag, kriget blir ofrånkomligt. Skall verkligen våra vänner förena alla styrkor och besegra den odödlige Mephistor, underjordens härskare?

Köp den på förlaget för bästa pris!

five-stars
Jag läste din bok Drakberget förra helgen. Spännande och fin. Hoppas verkligen den blir film någon gång!
Hälsningar
Åsa